Cho Lon 2010

Posted by .

Oude tradities als de huidige cultuurontwikkeling van Nederland en haar samenleving met de vele smaken en kleuren heeft ons land in de loop der tijd een uniek karakter gekregen.

Zowel in de Nederlandse als Vietnamese cultuur heeft de markt altijd de functie gehad om mensen bij elkaar te brengen. Het is een plek waar mensen samen komen en wordt dan ook vaak gezien als het middelpunt van de stad.

In samenwerking met Lijm & Cultuur organiseert stichting Iviet.nl “Cho Lon 2010″ een memorabel cultureel evenement vol muziek, dans, kunst, sport, spel, diversiteit en bijzonder eten & drinken. Bezoekers -jong en oud- worden door tal van activiteiten op Cho Lon uitgedaagd om de culturen te ervaren. Een evenement waarbij twee culturen samenkomen in een markt.

Plaats: Lijm & Cultuur [kaart + routebeschrijving. ] Let op: Plaatselijk zijn er veel wegwerkzaamheden. Volg aub de routebeschrijving in plaats van de Tom Tom.
Datum: 5 september 2010
Tijd: 12:00 – 20:00
Gratis entree
Gratis parkeren

Cho Lon met informatie stands, foodmarket, verschillende workshops, spellen, muziek en dans trakteert de bezoekers op een ware culturele sensatie. Klik hier voor het digitale informatieboekje.

One Response to “Cho Lon 2010”

Leave a Reply

  • (will not be published)

XHTML: You can use these tags: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

*